Vore fællesrum

Alle lejligheder har eget køkken med køleskab, fryser, opvaskemaskine, ovn og komfur men vi har også fælleskøkkener på alle etager og de må benyttes frit.

Køkken på 1. sal

Et dejligt rum med service til mange personer, køleskab, fryseboks, opvaskemaskine, komfur, ovn, foodprocessor, blender og meget andet. Der er plads til 10 personer ved bordet og derudover et sofaarrangement med plads til mindst 4. I rummet er der en reol med masser af spil, bøger med opskrifter og en iMac med tilhørende printer.

Manual til MagiMix CS 5200XL

Opskrifter til MagiMix CS 5200XL. (Begge dele kun på engelsk, desværre, men spørg i 1.2)

Køkken på 2. sal

Igen et dejligt rum udstyret stort set som på 1. sal bare med en mikroovn i stedet for en foodprocessor.

Køkken på 3. sal

Som de øvrige køkkener bare med en røremaskine i stedet for og så er der et megastort fjernsyn så der kan vises sport og andet godt for mange.

Dele lejlighed

En af de mindre lejligheder er omdannet til en delelejlighed som hver lejer kan låne dog maksimalt 3 overnatninger ad gangen. Der er sat 3 senge ind i lejligheden og der er sengetøj, håndklæder og hvad der ellers er nødvendigt. Den eneste betingelse for at kunne bruge lejligheden er at sengetøjet vaskes og lægges tilbage i skufferne.

Festlokaler

Selvfølgelig har vi også et festlokale. Der er plads til ca. 45 siddende gæster og med et tilhørende te-køkken med alt i service, er det muligt at holde en god fest her.

Sangene fra vinduerne